SNABB FRAKT MED 365 DAGARS RETURRÄTT

Vår historia

Sedan 2005

Mycket har hänt sedan vi såg dagsljus första gången 2005. Ja ni hörde rätt, vi har funnits ett tag.
Allt började i en källare i en liten svensk stad som heter Herrljunga, med två unga och drivna killar med en dröm om att ha ett eget företag.
Kan internet vara platsen att göra det på? Det kunde det Absolut.

Dedikerade och drivna av sin dröm började de skapa en vision om en webbshop med kläder, skor och accessoarer för män. Och man kan lätt säga att de hittade något som var rätt i tiden. Visionen gick från en dröm till verklighet och snart var ambitionen att bli "The number one fashion destination for men online - Stayhard".

Stayhard växte snabbt och snart fick de flytta från källaren till sitt första kontor med nya engagerade teammedlemmar. Fokus låg på att ha ett välkurerat sortiment av varumärken, snabba leveranser och ett bra kundteam, vilket allt leder till att Stayhard vinner flera priser under de kommande åren.

Stayhard-teamet började skapa egna varumärken som William Baxter och Adrian Hammond som blev en absolut raket. Senare tillkom varumärken som Studio Total och alla dessa egna varumärken har alltid varit ett viktigt komplement till den externa varumärkesportföljen.

2014 såldes Stayhard till Ellos Group och vi flyttade från Herrljunga till Borås.

Fortfarande med samma ambition att vara "The number one fashion destination for men online".

Under de kommande åren arbetade vi ännu hårdare med att lägga till de varumärken som våra kunder ville ha och för att skapa en ännu tydligare bild av vad Stayhard står för - Dedikation och Passion.

Teamet har skapat fantastiskt saker och gjort många fina samarbeten under åren. För att nämna några som vi har slagit ihop med Art kommer först, Rasmus Wingårdh, svenske fotbollsspelaren Jimmy Durmaz, Alex & Sigge och Luke Fracher från NY Giants Round Two.

Vi ser fram emot att lägga till många fler namn till den listan.

2022 fick teamet besked om att Ellos Group ville stänga av Stayhard vilket kom som en chock. Var all ansträngning och engagemang vi lagt ner på det här för ingenting?

Lyckligtvis inte. Footway Group såg potential i varumärket och vi slogs samman i världen av Footway, en gigant inom logistik med ett fantastiskt team och en kundsupport som vinner guldmedaljen varje dag.

Vi är tacksamma och ödmjuka över att Stayhard kan fortsätta resan och behålla den anda och engagemang som Stayhard-teamet har byggt upp genom åren.

Förhoppningsvis kan vi fortsätta skapa intressant innehåll för er och låta er få samma inspirerande shoppingupplevelse som ni kan förvänta er av oss.

Vi ser fram emot att ha er alla ombord på vår resa framåt!
//Team Stayhard
#stayrealstayhard