SNABB FRAKT MED 365 DAGARS RETURRÄTT

WE ARE STAYHARD AND DEDICATION IS IN OUR DNA.

DEDICATION DEFINED

Vi är glada att kunna presentera vår senaste kampanj - Dedication Defined. På Stayhard är hängivenhet en del av vårt DNA, och därför har vi valt att följa tre personer som har en brinnande önskan att fullfölja sina passioner. Vi packade några koffertar med vår senaste kollektion och åkte till Stockholm för att träffa Richie, Viktor och Hampus - tre killar som är levande bevis på att hängivenhet lönar sig.

UPPTÄCK

IT`S BEEN A WHILE

Vilken Resa..

Mycket har hänt sen vi såg dagens ljus 2005. Yes, ni hörde rätt, vi har hängt med ett tag. Allt startade i en källare i lilla Herrljunga, med två killar som 
inte kunde hitta en butik som dem kunde identifiera sig med. 

Genom åren har vi stormat fram i både mot och medvind, men med hårt jobb och dedikation har vi alltid lyckats bibehålla en Top Of Mind position i Mode industrin för herrar på nätet.

2022 var året då vi fick höra Stayhard skulle stänga ner..

Men gjorde vi?

Upptäck

STAYHARD FRIENDS

Anthon Bosch

Känd från Sociala Medier och inte minst att han tävlar för Sydafrika i Snowboard i Världsturnen och OS, Anthon skapar svallvågor vart han än tar sig. En magisk kille som alltid ser livet som en gåva, vi är sjukt stolta att kalla Anthon vår vän.
UPPTÄCK

Vitor Castro

Vitor har arbetat tillsammans med Stayhard i många år.
Ett känt ansikte utåt i våra kampanjer och en riktig Stil Ikon.
En grym person som vi älskar att jobba med..

Men With Streetstyle

Dessa grabbar behöver ingen närmare introduktion, 
vi har gjort en del roliga collabs tillsammans och mer kommer det 
med all säkerhet att bli.

Richie Efosa Omorowa

Fotbollsfeber: Möt den unga och talangfulla anfallaren Richie Efosa Omorowa

Fotboll är inte bara en sport, utan en livsstil. Ingen vet detta bättre än Richie Efosa Omorowa, den 19-åriga professionella fotbollsspelaren från Brommapojkarna, som lever och andas det vackra spelet. Richie är själva sinnebilden av hängivenhet när det gäller fotboll, och hans historia är en inspiration för alla som vill fullfölja sina drömmar.

Upptäck

Viktor Olsson

Viktor Olsson: Att fånga livet genom en lins

I en värld som ofta verkar röra sig i en häpnadsväckande takt är det uppfriskande att stöta på individer som Viktor Olsson, som utstrålar en känsla av tidlös lätthet och glädje i allt de gör. Viktor, känd för sitt varma leende och sin sociala natur, är en sann förkroppsligande av att leva livet till fullo. Medan många människor finner tröst i sitt arbete, ser Viktor det som mycket mer än bara ett jobb - bara ett medel för att nå ett mål. Istället omfamnar han varje ögonblick och gör varje dag till en anmärkningsvärd upplevelse.

Upptäck

Hampus Marcussen

Hampus Marcussen - The Coffee Dude: Passion, hållbarhet och naturens skönhet

Stig in i Hampus Marcussens värld, som är känd som "The Coffee Dude". Med sitt glada humör och sin genuina entusiasm tar Hampus emot varje dag med förväntan och är ivrig att upptäcka de underverk den har i beredskap. Han är passionerad och hängiven och fokuserar på tre viktiga aspekter som definierar hans resa.

Upptäck