SNABB FRAKT MED 365 DAGARS RETURRÄTT

DEDIKATION / Hampus

Hampus Marcussen - The Coffee Dude: Passion, hållbarhet och naturens skönhetStig in i Hampus Marcussens värld, som är känd som "The Coffee Dude". Med sitt glada humör och sin genuina entusiasm tar Hampus emot varje dag med förväntan och är ivrig att upptäcka de underverk den har i beredskap. Han är passionerad och hängiven och fokuserar på tre viktiga aspekter som definierar hans resa.

I hjärtat av Hampus värld finns hans kafferosteri Lykke, som han har skapat tillsammans med en nära vän. Lykke är en källa till enorm glädje och stolthet och förkroppsligar deras tvååriga uppdrag att göra kaffe till en mer hållbar och etiskt medveten upplevelse. Genom sitt obevekliga engagemang strävar Hampus och hans team efter att omdefiniera branschens normer och sätta nya standarder för öppenhet.

"The Lykke way" är den vägledande principen som ligger till grund för deras arbete. I sin strävan efter en hållbar framtid ger de sig ut på en öppen resa, vilket innebär att de delar med sig av årsrapporter och resultat så att alla kan granska och följa dem. Trots att de är en relativt liten aktör i den stora kaffeindustrin är Hampus och hans team fast övertygade om att deras modell kommer att få en allt större inverkan i takt med att de fortsätter att växa. I sin första utgåva lyfter de fram sitt arbete vid kaffets ursprung och beskriver sina mål, prestationer och utmaningar som de stött på under Lykke Kaffegårdar första två år.

Hampus passion för kaffe är obestridlig, men hans kärlek till naturen och lugnet tar honom också med på långa skogspromenader. Med kameran i handen fångar han skönheten omkring sig, dokumenterar sina äventyr och bevarar minnen. Hans älskade hund är en trogen följeslagare, en ständig följeslagare på hans upptäcktsfärder.

För att verkligen kunna njuta av livets enkla nöjen, unnar Hampus sig en härlig frukost på Hotell Ruth. Där finner han tröst och näring och uppskattar de omsorgsfullt tillagade rätterna som kompletterar hans morgnar perfekt.

Hampus Marcussen, "The Coffee Dude", är ett exempel på ett liv som drivs av passion, hållbarhet och en djup koppling till naturen. Hans resa förkroppsligar jakten på meningsfulla upplevelser och det orubbliga engagemanget för att lämna en positiv inverkan på världen omkring honom. Med Lykke som drivkraft inspirerar Hampus andra att ta till sig sina passioner, värna om miljön och njuta av de enkla nöjen som livet har att erbjuda.